عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی؛ بازی اسم و فامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کسر امتیاز در انتظار استقلال| قهرمانی از کف می‌رود؟

  • کد خبر: ۱۵۷۸۱۵
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲
کسر امتیاز در انتظار استقلال| قهرمانی از کف می‌رود؟
اگر باشگاه استقلال تا ۳۱ فروردین بدهی به استراماچونی را پرداخت نکند، با کسر امتیاز مواجه خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که پیروزی استقلال مقابل آلومینیوم اراک و از آن سو شکست تیم سپاهان مقابل تراکتور موجی از امیدواری در اردوگاه آبی به وجود آورده تا این باشگاه برای دومین فصل پی در پی قهرمان لیگ شود، اما اگر تا مهلت اعلام شده بدهی به استراماچونی پرداخت نشود، جرایم سنگین‌تری انتظار استقلال را خواهد کشید.

درهمین راستا ممکن است فیفا از استقلال امتیاز کسر کند که دراین صورت اگر آبی‌ها درصدر جدول لیگ کنونی قرارداشته باشند، با حکم فیفا جایگاه خود را از دست داده و چند پله سقوط خواهند کرد.  

البته به طور قطع مشخص نیست که اگر فیفا کسر امتیاز را در نظر بگیرد، برای این فصل اعمال خواهد شد یا فصل بعد، اما مبهم بودن این تصمیم نیز به شدت در روح و روان بازیکنان تاثیر گذاشته، به طوری که آن‌ها بعد از بازی با آلومینیوم اراک نیز به موضوع کسر امتیاز و تبعات سنگین آن اشاره کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->